Om mig
Jag tog min masterexamen i arkitektur från Rzeszow University of Technology år 2013. Sedan dess har jag vidareutbildat mig inom flera områden, inklusive tillgänglighetskonsultation och anläggningsingenjör med inriktning på hållbart byggande.
Under mina åtta år i branschen har jag varit involverad i projektering av industribyggnader, hotell, kontor, bostäder och stadsutvecklingsprojekt, med erfarenhet av både nybyggnation och ombyggnadsprojekt.
I Stockholm har jag arbetat med en rad olika projekt, främst inom bostäder och mindre villaprojekt. I dessa projekt har jag hanterat allt från formgivning och planritning till fasader, detaljer, inredning, belysningsunderlag och även VVS-lösningar. Som certifierad tillgänglighetssakkunnig utför jag också granskningar, utlåtanden och besiktningar.
Jag tar helhetsansvar för projekt, från den inledande skissen och formgivningen till kundkontakt, bygglov, projektering och framtagning av bygghandlingar. Mina kunder lyfter ofta fram min förmåga att leda projekt som en av mina största styrkor.
Som arkitekt brinner jag för den tekniska delen av projekten och detaljerna. Jag är noggrann, hjälpsam och engagerad, och jag levererar alltid högkvalitativa lösningar, från bygglov till färdiga bygghandlingar. Jag har även erfarenhet av konstruktion, BIM och samordning. Jag älskar mitt arbete och strävar alltid efter att skapa energieffektiva lösningar och vacker arkitektur.
Jag är Kinga Kluz, arkitekt och tillgänglighetskonsult
Följ mig
Som arkitekt med åtta års erfarenhet skapar jag innovativa byggnader som förenar estetik med funktionalitet. Jag strävar efter att utveckla hållbara lösningar som skyddar miljön och säkerställer långsiktig kvalitet. Jag ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina projekt med både stil och funktionalitet i fokus.
Jag Strävar Efter att Utveckla Hållbara och Miljövänliga Lösningar inom Byggbranschen
Solpaneler: Genom att installera solpaneler på taket kan du dra nytta av solens energi för att producera elektricitet. Detta minskar ditt beroende av fossila bränslen och kan leda till betydande besparingar på energikostnaderna. Solpaneler bidrar också till att minska byggnadens koldioxidavtryck.
Trä: Trä är ett förnybart byggmaterial som, när det används hållbart, har en låg klimatpåverkan jämfört med många andra material. Trä erbjuder utmärkt isolering och bidrar till en varm och välkomnande atmosfär. Dessutom binder trä koldioxid under sin livscykel, vilket hjälper till att motverka växthuseffekten.
Gröna Tak: Gröna tak, eller vegeterade tak, förbättrar byggnadens isolering och kan bidra till att sänka inomhustemperaturen samt minska behovet av air conditioning. De absorberar regnvatten, vilket minskar risken för översvämningar och avlastar avloppssystemen. Dessutom bidrar gröna tak till ökad biologisk mångfald och ger en vacker, naturnära miljö.